Bel ons
+31(0)6 16700081
Doneer nu

Assen Voor Oekraïne dag

Zaterdag 6 juli organiseren we als “Assen Voor Oekraïne” een gezellige dag voor jong en oud in en rond de Maranathakerk met als doel geld in te zamelen voor ons project op het zigeunerkamp in Barkasovo waar we in oktober weer naar toe zullen vertrekken om met name de kinderen daar weer een geweldig leuke week te bezorgen.

Ook willen we u op deze dag informatie geven over onze project in Oekraïne.

Wat is er allemaal te doen?

Workshops:

We hebben voor u drie geweldige dingen in de aanbieding”:

  • 10: 30 uur Taarten maken.  (€ 22.50)

Altijd al zo’n geweldige leuke taart willen maken? Een verrassing voor iedereen. De prijs is incl alle benodigdheden

  • 11:45 Boot camp (€ 7.50)

Onder begeleiding van een professionele instructeur kennismaken met het sporten dmv een boot-Camp

  • 13:00 Stadswandeling (€ 7.50)

Onder begeleiding van een gids een leuke wandeling door onze prachtige stad maken, en dan ook nog leuke wetenswaardigheden  te weten komen.

Opgave Workshops

Spelletjes voor jong en oud:

We hebben voor u vele spelletjes in de aanbieding, met sommige kunt u leuke prijsjes winnen  we zullen ook enveloppen verkopen waar leuke prijzen aan verbonden zitten, met als hoofdprijs………

Catering:

Natuurlijk zal het u deze dag niet ontbreken aan eten en drinken, er is voldoende verkrijgbaar.

Markt:

Er zal een markt zijn waar u van alles kunt kopen, ook zal er een stand zijn van boekhandel Riemer. Natuurlijk zullen wij als assen voor Oekraïne een stand hebben waar wij u alles over ons werk in Oekraïne willen vertellen.

Sponsor een Bijbel:

Tijdens onze Oekraïne dag kunt u een kinderbijbel in het Hongaars met mooie tekeningen kopen voor slechts € 3,50 Alleen is deze bijbel dan niet voor u maar nemen wij deze in oktober mee naar Oekraïne en delen deze uit aan de zigeunerkinderen.

Inleveren oud papier/metalen/lege statiegeld flessen:

U mag weer uw oud papier/metalen en lege statiegeld flessen inleveren, dit verzamelen wij het hele jaar door, en met de opbrengst hiervan financieren wij een gedeelte van de school in Oekraïne.

Heeft u veel oud papier/ijzer of lege flessen dan kunnen wij deze ook bij u ophalen. Bel dan even met Henk Pruim Sr 06-10981433 of stuur een email hmp@pruimenkids.nl

En nog veel meer……

We hopen dat u allemaal even langskomt om zo samen met ons er een gezellige dag van te maken, met ruimte voor plezier , ontmoeting en gesprek.

Tot ziens op 6 juli

Voor vragen en opgave kunt u mailen naar:

Oekdag2019@assenvooroekraine.nl

Of u kunt bellen met  Marga Pruim 0592-460554