Flessenactie

Flessenactie

Nationale flessenactie

Op zaterdag 4 januari vanaf 10.00 uur gaan we de hele gemeente Assen-West rond om lege flessen en lege kratten bier op te halen. Het geld wat we hiermee hopen te verdienen willen we gaan gebruiken voor de kinderen op het zigeunerkamp in Oekraïne.

Heeft u ook nog lege flessen en wilt u graag dat wij deze komen ophalen geef dat dan even aan bij onderstaande personen, wij zetten u dan op de lijst

De winter staat daar nu ook voor de deur. We hopen dat het dit jaar meevalt met de kou!

Als u mee wilt doen, dan kunt u de flessen en/of krat(ten) bier bij de deur neerzetten.
Wanneer het voor u handiger is dan kunnen wij het eventueel ook voor u uit uw schuur o.i.d. halen.
Wat u maar wilt.

Als u liever niet wilt dat we langskomen dan is dat natuurlijk ook prima! Wilt u dat dan even aangeven bij Henk Pruim Jr?

We hebben al een mooi aantal helpers. Waarvoor dank!
Maar het is een grote gemeente. Dus als u het leuk vindt om ook een paar uurtjes te helpen dan is dat zeker welkom. U kunt dan contact opnemen met één van onderstaande personen.

We hebben deze actie bewust op de 1e zaterdag van het nieuwe jaar 2020 gepland. Met de Feestdagen en de jaarwisseling hebben wij hier in Nederland vaak genoeg te eten en te drinken. Er blijft dan ook wel wat ‘leeg afval’ over. Als u het goed vindt, willen we graag dat ‘afval’ van de Feestdagen bij u ophalen om zo geld te genereren voor de zigeuners in Oekraïne.

We hopen dat we met elkaar al hele gemeente een mooi bedrag mogen ophalen!

Hartelijke groeten (namens alle Oekraïnegangers),

Henk Pruim Jr   henk@pruimenkids.nl                  06-29287597
Henk Pruim Sr   hmp@pruimenkids.nl                  06-10981433