Inschrijving Oekreis 2019

Een nieuw jaar

Het jaar 2019 is inmiddels al weer  7 weken oud. En ook de Chinese jaartelling is aangekomen in het nieuwe jaar. Blijft er nog één jaarwisseling over. Welke? De wisseling van het Oekjaar.

Komende zondag, 17 februari, is het weer zo ver. Het begin van een nieuw seizoen Oekraïne. Maar hoe ziet dat begin er dan uit? In ieder geval is er geen uitgebreide vuurwerkshow. Of een schaal vol oliebollen. Er is geen champagne om mee te toosten en de carbidbus komt er niet voor uit de schuur.

Dit is er wel: de lijst der lijsten! Komende zondag willen we je als werkgroep inlichten over onze plannen en visie voor het komende oekjaar. Aan de hand van een presentatie hopen we jullie enthousiast te maken voor de komende reis welke van 18 tot en met 26 oktober 2019 plaats zal vinden. En heb je daarna (weer) helemaal zin in de oekreis, dan kun je je terplekke inschrijven voor de oekreis 2019!

Inmiddels is de informatieavond geweest maar bent u niet geweest en wilt u graag deelnemen aan de oktoberreis 2019 stuur dan een mail naar secretariaat@assenvooroekraine.nl