Inzameling en kniepertjes verkoop

Het moet nog winter worden en door de oorlog is er nu al grote nood onder de bevolking in Oekraïne. Het ontbreekt ze aan de meest basale middelen.
Via onze contacten bij lokale kerken ontvangen we verontrustende berichten. De voorraden en noodhulp van de afgelopen maanden zijn op. Er zijn grote zorgen over de meest kwetsbare groepen mensen. De verwoestende oorlog heeft ze beroofd van kleding, slaapplekken en voedsel.

Om de eerste nood te ledigen houden we daarom een inzameling van winterkleding en slaapvoorzieningen en vragen we om een financiële bijdrage voor een winterrantsoen. Voedsel is er wel in het land, het is alleen zeer duur voor de bewoners die nog in het land zijn en soms moeilijk bereikbaar.

Assen voor Oekraine werkt sinds 2013 samen met lokale kerken en organisaties
in Oekraïne en heeft aldaar innige contacten opgebouwd. Via een eigen logistiek netwerk leveren we zo samen voor en achter het front de noodhulp waar dat meest nodig is zoals aan kinderen en ouderen.

Met uw hulp zorgen we dat er voor kerst noodhulp aankomt bij de meest kwetsbaren!

Inzameling en kniepertjes

We houden daarom een grote inzameling van:

 

  • Winterkleding
  • Luchtbedden/Slaapzakken
  • Laarzen/schoenen
  • Hygiëne producten
  • babyvoeding/Luiers

Adres: Stelmakersstraat 1 Assen
Datum: zaterdag 5 november a.s.
Tijd: 10:00 uur tot 15:00 uur

Ook verkopen we kniepertjes U kunt ze hieronder bestellen en zaterdag 5 juni afhalen aan de stelmakerstraat 1 tussen 10 en 14 uur.

Bestel hier uw kniepertjes