Voedselpakketten actie

Terwijl we allemaal afstand moeten houden is het toch weer druk in de winkels. Want Corona of niet, de kerst is onderweg. En dat gaat nog steeds gepaard met (gepaste) gezelligheid en een heleboel eten. En wie die rijkdom heeft mag daar uiteraard van genieten. We wensen iedereen dan ook een gezegend kerstfeest toe.

Die wens geldt ook voor onze vrienden in Oekraïne. Daar waar de winkel niet vol staat met klanten. We hoorden dat de regering ook daar een lockdown inplant vanaf 22 december tot halverwege januari. Kortom, juist tijdens kerst is de boel gesloten. En dat is voor velen een zwaar vooruitzicht. Nu de Corona heerst is er minder werk en minder inkomen. Aan de andere kant zijn er niet minder monden te voeden.
Daarom zullen we in de komende weken extra voedselpakketten gaan uitdelen. Een voedselpakket ter waarde van €15 ,– zal worden uitgedeeld onder leiding van Ferry en Sandor.

Ons streven is om minimaal 100 pakketten uit te delen. Helpt u mee?

 

Vanuit Oekraine ontvingen wij de volgende berichten

Overal om ons heen is de Corona, er zijn veel mensen erg ziek, De mensen hebben nu al veel problemen met de voedsel.

Ik heb deze week met iemand gesproken, hij moet elke dag  17 kleinkinderen eten  geven. Hij weet niet hoe hij het moet doen, het lukt gewoon niet.  ze hebben geen aardappelen niet genoeg. Hij zei dat ze eigenlijke elke dag minimaal 6 grootte broden moet kopen, maar dat kost minimaal 150 grivna per dag (ongeveer 5 eurio). En nu  de mensen zitten totaal zonder werk, zonder geld.

Helpt u ons mee om de zigeuners de winter en de Corona door te komen door een voedselpakket te bestellen?

U kunt hieronder online een of meerdere voedselpakketten bestellen, U kunt ook uw gift overmaken op NL61 RABO 01 5277 2405 ovv Voedselpakket.

Alvast hartelijk bedankt voor uw ondersteuning.

Totaal: € -