Avondje Arendshorst

Daar staan we dan. De beamer is omlaag, de lampen zijn uit en het spektakel kan beginnen. Vanavond (1 april) zijn we te gast bij onze sponsors in Arendshorst.

De bewoners van Arendshorst hebben ons vanaf het begin gesteund voor de reis die we in 2013 hebben gemaakt. We moesten alleen één ding beloven; we moesten terugkomen voor een reisverslag. En nu was het dan zover. Geen grap, maar een serieus verslag! Aan de hand van filmbeelden en foto’s hebben we ons verhaal kunnen vertellen. De bewoners luisterden aandachtig en stelden vele vragen. Het was gaaf om te merken dat de betrokkenheid zo groot is. 

Behalve de bewoners van Arendshorst was er ook een groep Oekraïne-gangers. Een gezelschap dat bestond uit de deelnemers van onze eerste reis, maar ook enkele deelnemers die zich voor de komende reis hebben opgegeven waren aanwezig. 

En ja, wanneer je dan met zo’n mooi gezelschap samen bent is het leuk om onze nieuwe website ‘online te gooien’. Zoals vroeger een radiozender de ether in ging, zo stuurden wij onze website de lucht in. Aan activiteitenbegeleidster Gerda de eer om de laptop de lucht in te gooien, het moment is daar. Een moment dat de laptop op de grond stukvalt en meerder verbaasde gezichten ons aankijken. Gelukkig, het bleek een 1 april grap te zijn. Deze al oude laptop was al stuk en met één druk op de knop is de nieuwe website toch online. Op naar de reis van 2014.