Mijn winkelkraam

Weet u wat een school in Oekraïne en een winkel in Assen met elkaar te maken hebben? U leest het in onderstaand bericht! 👇

Op het zigeunerkamp in het dorpje Barkasovo staat een kleine basisschool. Een school waarvan twee van de vier lokalen met hulp uit Assen gebouwd zijn. Elke dag gaan er veel kinderen naar deze school. En elke dag krijgen de kinderen er een warme maaltijd.

Om het eten en het onderhoud aan de school te kunnen betalen is er geld nodig. Net zoals er geld nodig is om de school warm te stoken. Brandhout kost nou eenmaal ook wat. Als stichting heeft Assen voor OekraĂŻne zich verbonden aan deze school en doen we er alles aan om geld in te zamelen voor dit project.

En daar komt de winkel uit Assen om de hoek kijken. Kent u Jouw Winkelkraam Assen ? Een winkel aan de Ceresstraat waar men ruimte kan huren om dingen te verkopen. In die winkel zal vanaf ⚠️donderdagmiddag 14 november 2019⚠️ ook een Oek-hoek zijn. We zijn de eigenaar van deze winkel dankbaar dat we er terecht kunnen. Een stukje winkel waar we souvenirs uit Oekraïne en degelijke tweedehands spulletjes gaan verkopen.

De opbrengst van dit alles? U raadt het al, die gaat naar de school in Barkasovo. Dus komt u iets kopen, dan betaalt u direct mee aan het onderwijs en een warme maaltijd voor de zigeunerkinderen in OekraĂŻne.
We zullen in eerste instantie zes weken lang een plekje hebben. We hopen uiteraard dat het een succesformule is en dat we deze plek langer kunnen gebruiken voor ons doel. Helpt u ons mee? We zien u graag in Jouw Winkelkraam Assen

Assen voor OekraĂŻne.