Groot Nieuws (Radio)

Zo af en toe zijn er van die dingen die je niet voor mogelijk houdt. Een heus radio interview is een van die dingen. Ja oke, we hebben bij RTV Drenthe wel eens verteld over het werk in Oekraïne. In een minuut of twee een klein beetje aandacht voor dat wat we doen. Ontzettend waardevol om te mogen doen maar dit is toch een beetje anders.

Uitgenodigd worden voor een heus interview bij Groot Nieuws Radio. Dat is niet niks. Een hele eer en een prachtige manier om het werk dat we doen landelijk onder de aandacht te brengen. En zo’n kans grijp je met beide handen aan.

Henk en Thijs zijn daarom op vrijdagmiddag naar Veenendaal gereden om daar te vertellen over ons project. Een heel leuk en gezellig gesprek waarin ze van alles hebben verteld over Assen voor Oekraïne.

Nieuwsgierig geworden naar datgene wat ze verteld hebben? Op zaterdagmorgen 2 november tussen 10.00 uur en 12.00 uur wordt het interview uitgezonden via Groot Nieuws Radio. Live meeluisteren kan via DEZE link, DAB+, via Ziggo kanaal 860 of via KPN kanaal 829