Nieuwe foto’s vanuit Oekaïne

Gister heeft Lydia opnieuw foto’s gestuurd van de bouwvorderingen. We zijn blij dat we kunnen melden dat de bestelde deuren inmiddels geleverd en geplaatst zijn. De toiletten kunnen nu dan ook in gebruik genomen worden. 

Ook in het badhuis is zijn de vorderingen groot. Het hele gebouw is inmiddels voorzien van een isolerende laag en ramen en deuren zijn geplaatst. De muren zijn inmiddels zo ver afgewerkt dat er getegelt kan gaan worden. De vloer is voorzien van een dikke laag beton zodat ook deze betegelt kan gaan worden. Het washok wordt tijdelijk gebruikt als opslagplaats voor brandhout zodat de kerk en school gedurende de koude wintermaanden heerlijk warm gestookt kunnen worden. 

De temperaturen in Oekraïne zijn inmiddels tot ver onder het vriespunt gedaald,vorige week is het al -15 geweest. Dit betekent voor de zigeuners dat de zware wintermaanden inmiddels zijn aangebroken. Wilt u de zigeuners helpen de winter door te komen dan kunt u uw gift overmaken naar rekeningnummer NL61 RABO 0152772405 t.n.v. Stichting Oekraine Projecten onder vermelding van winterhulp.