Oekrainereis 2020

Hallo Assenaren,

Het jaar 2020 is inmiddels al weer enkele weken oud. Als werkgroep “Assen voor Oekraïne” zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor een nieuwe reis die wij in 2020 willen gaan maken. Er is, ondanks het vele werk dat er in de afgelopen jaren is verricht, nog meer dan genoeg te doen om de leefomstandigheden van de zigeuners te verbeteren. Maar wij kunnen dit als werkgroep niet alleen…

Dus wil jij helpen om een beter bestaan op te bouwen voor de zigeuners? Of om de zigeunerkinderen de week van hun leven te bezorgen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat we doen?

Kom dan op maandag 24 februari naar onze informatiebijeenkomst. Deze start om 20:00 uur, vanaf 19:45 staat de koffie klaar, in een van de zalen van de Maranathakerk, Nobellaan 140 in Assen.

Tijdens deze bijeenkomst praten we je bij over onze plannen voor het nieuwe jaar, vertellen we je wat de huidige stand van zaken is en kun je je opgeven voor de reis die we van 9 tot en met 17 oktober 2020 gaan maken.

Wil je meer informatie? Bel dan naar 06-16700081, bezoek onze website www.assenvooroekraine.nl of stuur een mail naar info@assenvooroekraine.nl

We hopen je te zien op maandag 24 februari!

Werkgroep Assen voor Oekraïne