Verslag donderdag 25 oktober

Donderdag 25 oktober

Goedenavond allemaal het is ondertussen alweer 23.15 uur.

Vanmorgen allemaal weer ons nestje uitgerold, de één wat soepeler dan de andere en de één wat vroeger dan de ander, maar allemaal op tijd voor het ontbijt van 07.15 uur.

Het is deze ochtend lekker rustig, want het was gisteravond wel erg gezellig.

Na het ontbijt gaan we weer onze spullen verzamelen, de busjes volladen en gaan! Je kan merken dat ondanks de vermoeidheid we er allemaal weer zin in hebben.

Eerst weer onze heerlijk rit naar het kamp, een uur hobbelen en bobbelen in de busjes.

De liedjes denderen weer door het busje en we kletsen weer heel wat af. Helaas begint deze dag met regen, maar dat mag de pret niet drukken, want we zijn blij dat we hier mogen zijn met elkaar.

We worden allemaal hartelijk begroet door de kinderen van het kamp. Zulke blijde koppies. Bij sommige kinderen straalt het ervan af dat ze kattenkwaad in het zin hebben. Haha daar houd ik wel van. Alle kinderspullen worden weer uitgeladen en ook de spullen voor de juffen die we gisteren gekocht hebben. De bussen met gereedschappen staan dicht bij de kerk zodat we niet steeds een eind hoeven te lopen als we iets nodig hebben.

Zo leuk om te zien, iedereen waaiert uit en gaat verder met daar waar hij/zij gisteren gebleven is. We hebben een doel voor ogen, we willen het klaar krijgen……maar of dat gaat lukken is de vraag.

Gelukkig is het vrij snel weer droog, maar nog wel erg koud. Tijdens het middageten worden de gekochte spulletjes aangeboden aan de juffen en worden de spulletjes van de kerk naar de school gebracht. De juffen waren in de kerk stilletjes, maar zeker dankbaar. Eenmaal in de school en bij het uitpakken van de spulletjes slaken ze enthousiaste kreten. Ze zijn er erg blij mee! Dus een ieder die hieraan heeft bijgedragen, heel erg bedankt namens de juffen en natuurlijk ook van de kinderen.

Na het eten gaan we weer verder met dat waar we mee bezig waren.

Na het harde werken gaat een groep na de bouwmarkt om de laatste spulletjes te halen en een groep gaat naar de supermarkt voor wat boodschappen en iemand haalt nog spulletjes voor de tasjes die morgen uitgedeeld gaan worden, ze had een schenking gekregen en deze wordt zeer goed besteed! Bedankt voor deze mogelijkheid gulle gevers!

En een groep is al terug naar het huis. De één ploft op zijn/ haar bed en een ander begint druk te appen met het thuisfront om te vertellen over de belevenissen.

Na een tijdje gaan we aan tafel en genieten we van het heerlijke eten! Na het eten douchen, spelletjes doen, filmpje kijken, verhaal typen, tasjes inpakken enz. enz.

Zeer waarschijnlijk ben ik wel wat vergeten te vertellen, maar het hoofd is vol, het lijf is moe en het lampie gaat uit….

Dus lieve broeders en zusters uit welke kerk dan ook, familie, vrienden en allen die ons een warm hart toedragen, ik brei er een eind aan, mede namens allen van de groep wil ik jullie allen danken voor het meeleven, het meelezen, mee volgen en vooral jullie steun!

Slaaplekker en tot morgen……mocht dit lukken 😉

Groetjes Louise